Followers

Wednesday, March 16, 2011

Kan Dah Kena Sound Dengan Aku....




Baran je aku bila nak story untuk entry nih. Haha. Oukeyh tak tajuk entry nih? Huhu. Macam hina sangat kan!

Cenggini ceghitenya..pagi tadi masa nak naik KTM dari KL Sentral ke Klang, memang tak berapa ramai orang masa beratur tuh. Tapi of courselah makin lama, makin panjang barisan manusia-manusia yang beratur menunggu KTM ibarat siput sedut tuh kan.

Coach tengah memang khas untuk WANITA sahaja all da times! Rasanya ramai dah sedia maklumkan? Even pompuan yang duk *ding dong ding kat pembesar suara pun duk ingatkan penumpang lelaki tak boleh masuk. Kecuali kalo ko pakai heels kan! Haha.

Tapi yang hairan tadi, coach tengah warna pink tu agak lengang yang beraturnya. Kaum hawa ni duk bertempek beratur kat another two coaches! *Eh??aku kata....kejadahnya kan??

Selepas azab dekat setengah jam menunggu..KTM pun sampai..dan of course, manusia-manusia yang tak reti sabar akan tolak kita yang kat depan ni macam orang giler!! Ada sorang pompuan kat balakang aku ni duk menolak macam kambing gurun..dengan berdengus kat tepi telinga aku...automatik aku pandang muka dia dengan dahi berkerut...haaaa...tu warning pertama aku..!!

Then, masa kat dalam train tu memang sesaklah penuh orang!..secara tidak sengaja aku tertengok gelagat minah sannteekkk tadi tuh...aku duk perhati jeeee, kejap ke kiri sekejap ke kanan dia....rupa-rupanya dia nak menggelenyar kat sorang mamat...aiyooohhh!!!~ kaedahnya??

Tapi laki tu turun lepas stesyen Angkasapuri...muka dia terus masam ko!!! bila ada sorang pak cik India tertolak dia masa nak kuar at next station dia boleh jeling even orang tu mintak maaf...walhal ko tu yang diva sangat tak nak bergerak even diri kat tengah-tengah laluan!!

Entah macam mana bila ada yang keluar masuk, dia terpaksa menghimpit n last-last kat sebelah aku...pulak dahhh!!! aku buat tak tau je..siap toleh arah lain...train duk brek macam gila n yang berdiri memang tak stabil lah...masalahnya bila train brek, arah kecondongan orang-orang berdiri akan ke arah mana aku paling muka, sebab takmo tengok pompuan tu kan! Sah-sah badan dia akan rapat ngan aku..bukan aku rapat ke dia ok!

Kau tau, lepas beberapa minit dia makin terpaksa rapat sebab ada yang baru masuk sume...train goyang-goyang, tetibe dia buat bunyik plak...macam *tschhkkk....

Haaa...then nak sound aku *u boleh jangan lapat-lapat tak?im not feeling kompetebel maaahh.u r a man, so lon pull urself to me, pegang-pegang i..

Amboiii??? terus aku sound setepek kat muka dia *hey missy!!cud u plez stop acting lika a princess Hang Li Po-wanna be??all da people standing here are not feeling comfortable like u.u ingat i nak sentuh-sentuh u ke??for da past 10 minutes, u yang asyik rapat dekat i n siapa sentuh u?? both my hands pegang dis thing ok!!

*Eh, tapi kenapa u nak dili sebelah i??

*Siapa nak diri sebelah u?? im standing at my own spot dari KL Sentral tadi..kalau u tak nak sentuh laki, pergi masuk coach wanita lah!! Sohaiii punya orang lah...

Merah padam muka dia..al kisahnya, dari tadi bila ada laki tersentuh hatta satu cm baju dia, dia akan buat bunyik n jeling..very the diva kan??? jelita sangat ke kau! macam nak siat-siat je muka ko yang macam tepung gomak tuh!

Kalo rasa tak nak sentuh dengan lelaki, gi masuk coach wanita yang kosong tuh...boleh main kejar-kejar dalam tuh! Lelaki memang dah tak ada pilihan lain sebab tak ada coach special tuk juz lelaki ok...




14 comments:

  1. good job..
    sounds jer org camtuh..
    berlaga diva katanya

    ReplyDelete
  2. hahaha, agak2 dia dpt pngajaran ta lepas kena sound ?

    ReplyDelete
  3. pergh... mmg patut u sound that chick... thums up for u

    ReplyDelete
  4. eiiiiuuuuwwwwwwww.
    memalukan kaum wanita je.
    hishhh.

    ReplyDelete
  5. ~ira : hakhak...siot jek!! ada bau2 hanjj di situ~

    ReplyDelete
  6. ~anisah : kan?? Izz pun malu jumpa org mcm tuh! huhu~

    ReplyDelete
  7. ~Sasya : hurm...bukan saja2 nak sound, tp she was really annoying!!!~

    ReplyDelete
  8. terbaik..itulah sound tepat utk kaum hawa yang xreti bahasa..haha...kdg2 aku pun geram gak gn dorng2 nie...

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

    ReplyDelete
  9. I likeeee tissss one hahahah..padan muka pompuannn bodo tu hahahah

    ReplyDelete
  10. I likeeee tissss one hahahah..padan muka pompuannn bodo tu hahahah

    ReplyDelete
  11. pergh... mmg patut u sound that chick... thums up for u

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...