Followers

Friday, August 3, 2012

SimSimi paling lucahhh!! (>.<)



Bagi sesiapa yang ada android atau pakai iPhone mesti tau application ni kan? Kalau kadang2 kita hendap depa yang pakai this kind of phones, ada masa datang perangai ting tong dorang. Duk ngadap screen hp pastu ketawa terbahak2. Kadang2 korang rasa mungkin diorang layan FB ke, Whatsapp kan? Tapi jangan terkejut kalau actelli diorang tengah duk ghalit layan app SimSimi.


At first, aku suka jeling sinis diorang yang main app ni. Sebab diorang akan macam berbalas2 mesej dengan binatang dalam application nih. Macam ajak berborak lah. Bagi kita yang tak ada app tuh, macam pengguna blackberry mesti tengok diorang pastu cakap  'Kesiannya, macam xde life' - dengan nada cemburu


Miumiumiu....


Tapi lama2 jeles pulok! Sebab app tu macam menarik n kelakar. The prob is, blackberry takde support app nih. Hari tu google n then ternampak si Aim Daniel kalau tak silap, tweet main SimSimi guna platform pc. So aku google then jumpa! hehehe


Seperti dijangka, binatang kuning tu comel ya rabbi! kadang2 annoying jugak sebab menyakitkan hati...haha






Hamek ko! Dia ngaku perempuan siap bertudung n ceramah lagik! ko #TeamAbbyAbadi jugak ke? haha





 *pitammmmm ~~



Tomeyyyy nya dia! ;)



Aku rasa dia ni SimSimi paling lucah sekali !! haihhhh.....




Tapi sweet jugak dia ni dalam sewelnya.....haha...boleh jadik peneman waktu tengah bosan2 - ayat orang lonely! hikssss...



3 comments:

  1. rasanye jwpn2 dia tu ikut input org len pd soalan2 yg lbh kurang sama :P
    tu yg dimaksudkan dgn menatang alah ni 'bole belajar' kot

    ReplyDelete
  2. aku tk suka main simsimi sebab dia cakap benda lucah!aku benci simsimi bodoh punya simsimi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...