Followers

Monday, February 18, 2013

Budak Kuat Makan Kena MC Sebab?


Budak yang banyak makan ni terpaksa mc hari ni sebab food poisoning. Ironi ke tidokkkk?? hahaha..terpaksalah amek cuti sebab tak tahan sangat diarrhea teruk gila! 



Sampai tersembam muka kat bantal sebab sakit nih. hishhhh (-.-)



Ouh btw korang ada perasan tak header kat blog aku ni dah bertukar? all thanks to Meuz sebab buatkan blog header nih. Cantik! Lepas ni kumpul duit upah buat yang lagi grand and cecantik...kihkih ;p

Kalau korang ada Instagram, follow lah aku search aje Instagram acc IzzLatif.

(^_^)









3 comments:

  1. My header pon meuz yang buatkan... Memang simple but nice..

    ReplyDelete
  2. lain kali jangan makan racun. eh??? haha

    ReplyDelete
  3. tolong buatkan utk saya jugak boleh for header tu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...