Followers

Sunday, July 31, 2011

HANNA (montana) Diburu kerana Kes Pembunuhan Kejam??



Tentu ramai kenal pompuan ni kan?  Untuk peminat-gila-nak-mati mestilah kenal bintang pojaan korang nih.  Miley Cyrus yang popular sebab Hannah Montana tu kan?  Eh, korang percaya tak yang Hanna kena kejar dek ramai orang sebab dia memiliki 'sesuatu'. *Apakah ittewwww??  Yang kejar bukan calang2 orang kayh.  Bukan habang2 polis cabuk yang gendut main ronda2 sambil makan donut.  Tapi dengan orang2 agensi perisikan.


Kelas kau mariaaaaaa.....






Weiyhhhh...tapi ni bukan Hannah Montana, tapi Hanna yang ini....






Hikhik.....tertipu tipahhh~~ kui kui kui




Sorry, Izz saja je bikin gempak sikit.  Tak beshlah asyik direct to the point kan....hahaha..actelli its a new movie.  Tak tau lah kalau masih baru kat wayang or dah few weeks punya filem.  


Izz tengok dekat Sunway.  Sebab utama nak pergi makan dekat Potato's Island depan TGV tuh.  Kat tempat lain Izz tak jumpa kecuali kat Sunway.  Sebelum bulan puasa ni moh ler kita terjah dulu.  Nanti dah puasa sah2 tekak ni berselera untuk makan benda2 kat bazaar tu je.


Izz beli Mashed Potato dia with Cheese Sauce ngan Potato Chips Pickle Mayonnaise n dis time I tried the Sotong tepung kalau tak silap.  Not bad lah rasa dia.


Movie HANNA start agak lambat lah kul 9.55 and habis may be around 12 kot Izz tak pasti sebab baru je masuk hall battery BB dah kong. ngehhhhhh~



Permulaan jalan cerita dia agak slow and Izz memang blur giler.  Sebab Izz langsung tak tahu jalan cerita dia apa.  Sebenarnya nak tengok Captain America tapi full.  Dengan tag line movie tuh 'Adapt or Die', aku sendiri try adapt dengan cerita tu sendiri.  Kalau tak memang aku 'die' dengan berdengkur dalam panggung tuh....huhu...







Sebenarnya si Hanna tu macam 'lahir' dari satu program ketenteraan.  Dulu diorang rekrut 20 orang pompuan mengandung untuk lahirkan bayi yang dengan niat untuk melahirkan tentera luar biasa dengan kebolehan bukan macam manusia biasa.  Kira macam ujian sains lah gitu.  Cuma taraf makmal dia bukan macam lab untuk budak2 SPM tapi advance punya....haaaaa...*kau ada????


Tapi si Hanna ni bapak dia trained untuk balas dendam dekat Marissa Wiegler yang bunuh mak Hanna. 








budak pompuan yang berkenalan dengan Hanna masa dia try pergi jumpa bapak dia as they planned to...budak ni kelakar dengan mulut makcik2..haha




Ada yang besh tapi kadang2 rasa bosan sebab Hanna ni duk lari sana sini lompat2.  Apa motif kau??  Yang tak boleh blah ending untuk filem nih.  Homagawwddddd~ I really wish for a BETTER ending.  Penat2 budak tu lari2 tapi akhirnya dia tak de pun lawan sangat dengan musuh2 yang duk sibuk kejar dia.  Nak jugak tengok dia lawan dengan Marissa yang konon macam hebakkkk sangat tuh.  Tapi hampa! *hampehhssss


Hurmmm.....




Tak pe janji Izz puas sebab dapat makan Potato's Island!!


(^-^)




Btw, dalam citer tuh pelakon Hanna ni nampak azab macam memang manusia abnormal sangat.  Tapi actelli boleh tahan sweet jugak nih.








3/5 bintang....

5 comments:

  1. bape bintang ko bg? klu best sok aku nk g tgk.. :)

    ReplyDelete
  2. berdebar hati, gugur jantung bile bace title . ruperupenye . grrrrrr =,=

    ReplyDelete
  3. @yumaisabreena faith mine anuwar : hahaha....berdebar2 ea?? nasib baek tak terkeluar jantung tuh

    ReplyDelete
  4. HAHA . baru je ingat nak lupekan hannah montana . XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...