Followers

Monday, April 11, 2011

Rahang Ku Jatuh..Atoiiii







Gambar hanya perhiasan bagi nampak seri ye! huhu....


Malam semalam, lepas makan nasik lemak dgn papadom fav saya (makan lagikk??!!!) dalam pukul 2-3 pagi macam tuh, tengok-tengok video Ugly Betty kejap kat lappy...actelli dah terbiasa, sambil makan sambil tengok muvie or video kat laptop...


Lepas dah makan n kemas-kemas tu, borak2 kejap ngan roommate...n terjadinya pillow fight di situ...eh?? mcm hina je bunyiknya...haha


Tak de lah...kitorang bergurau senda, duk betumbuk sakan geletek each other...alarh, korang bayangkan sekor baby kucing parsi yang comel iaitu aku,bergurau senda dengan sekor kucing kampung, dia ler tuh....hihi...nak jugak yg parsi tuh!


Comel kan?? haha...I told u so...bergomol macam gila-gila gelak mcm Scooby Doo!! huahuahuahahahahaha....*keletakkkkkkk


Uh???? bunyik sgt kuat masa aku bukak mulut tengah ketawa tuh....


Arghhhhhh...rahang sebelah kiri saket giler!! mulut tak leh tutup....cuba nak tutup mulut then automatik rahang tu macam mengunjur ke depan n kat bahagian telinga tu rasa mcm sengal-sengal kebas sikit....dhan dhan lah time tu air liur bertakung kan...sbb dia mcm automatik gitu...camne?? terpaksa mendongak n telannnn....sbb mulut tak leh tutup dahh


Haaaa...korang gelak ye? kene kat ko nanti baru tau...betapa seksa n cemas keadaan tu..huhu


Dah agak lama tuh, baru ok..tapi time tu mood dah lari dah...Reez ajak gi klinik..gilo?? sah-sah aku ni tak suka gi klinik or hospital so-ever


Then, after dah made sure I was ok, dia main game n Izz baring je...dengan rasa sedih n takut apa-apa jadik kat rahang aku ni, sebelom tidur punyalah berdoa dalam hati...last-last tertidur cenggitu...huhu


Bila fikir-fikir balek, kelakar ada cemas pun ada....lawak lah!!


Haha...


Tak ada lah jatuh betol-betol kot....cuma lari skru sikit je...

8 comments:

  1. kesiannya rahang jatuh. mesti sakit kan?

    ReplyDelete
  2. izz, cuba tengok video dalam blog ni:

    http://www.liyanaa.com/2011/04/menguap-mengikut-islam-jangan-menguap.html

    ReplyDelete
  3. ~Nazim : ouhhh...huhu...perli dalam diam nih!~

    yaya : amboiiii....

    ReplyDelete
  4. ~DD : yerrr....(>.<)...teramat sakit!!~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...