Followers

Tuesday, April 12, 2011

Ketawa Terus Tak Boleh Berhenti...Aiyaaa

Oukeyh...tadi pagi-pagi saya dah ke klinik kat Shah Alam..pasal rahang yang cedera tuh...urghhh...itu nantilah Izz cerita ea....xyah nak ceciter ceciter sangattt....siku kang!! huhu

Rasa kurang selesa kat part my jaw ni...tambah lagi dengan ubat tahan sakit yang doktor kasi, rasa mengantukkkkkk je....tak de mood sangat nak update blog...buat blogwalking pun cenggitu je...

So, mintak maaf lah ea..terima je lah entry yang pendek lagi ringkas nih...hehe...juz a video Izz amek dari YouTube..video lawak sebenarnya nih..himpunan 3 rancangan yang melibatkan ketawa tak berhenti....hahaha...sangat kelakar...paling Izz suka the last part!! terbahak-bahak ketawa tengok pengacara tu try tahan ketawa sambil baca berita...


Nahhh...kalo ada yang merindui ku, tatap lah gambar ni...hakhak....edisi 2010 punya!

Sekarang nih, mari layan video lawak nih....

(^.~)


video

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...