Followers

Saturday, March 19, 2011

Syok Sendiri : Saida "Suami Tidak Hormat Arwah Abah"



Kali ni Syok Sendiri nak bercerita pasal Saida, kakak kepada penyanyi nombor satu Malaysia Dato' Siti Nurhaliza. SS yakin ramai kenal dia melalui program cucuk-cucuk bintang menuju puncak, Akademi Fantasia. Kannn??




Tak kesahlah dia terkeluar minggu ke berapa, tu cerita zaman rambut dia kembang kuncup tuh! Sekarang ni tengah fanaszz dengan kisah permohonan cerai oleh Saida terhadap suaminya, Mohd Ghazali Yahya Zikri. Sila betulkan SS jika maklumat dalam entry ni silap ye! SS dapat dari Murai, thanks and credit to them!!




Sebutan kes tu berlaku pada pagi 18 Mac 2011 dibuat di hadapan Hakim Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur. 


SS dengar cerita ni dah lama sejak ada angin sepoi-sepoi meniup menyampaikan berita masalah rumah tangga diorang nih. Tapi masih belum clear puncanya. Apa puncanya yek?? 




Dengar cerita lah ye, Saida tak suka dengan perangai si suami. Ghazali, namanya ye??, dikatakan tidak menghormati arwah bapa Saidah, Tarudin Ismail. Saida pun dah lama duk pendam perasaan tu sampai satu tahap dia tak tahan dah. Tuuuu diaaa!! Kiranya sikap tu menyakitkan hati lah yek? Bukan itu je, si suami pun kononnya tidak memahami diri Saida dan mengongkong kerjaya Saidah sebagai anak seni sekarang nih.




Tapi, bagi SS kalau ada ruang untuk berbaik tuh, why not proceed macam dulu sebagai suami isteri yang harmoni kan? Kahwin pun dah hampir 15 tahun, anak dah cukup molek bilangannya empat.




Masalahnya dah hati tu tak nak, nak buat macam mana lagi kan?

Mari dengar nih, ada bonus sikit SS sediakan tuk korang! Hehe. Lagu Sedalamnya Cinta daripada Saida sendiri....layannnn ler~~





1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...