Followers

Thursday, October 3, 2013

Tips 7 Ketul CPUV Campaign Nuffnang Melekat!


Nuffnang Malaysia agak bermurah hati sejak akhir-akhir ini. Lepas keluar entry Tips Untuk CPUV Campaigns Nuffnang hari tu, terus dapat tiga ketul lagi buffered earning dekat blog aku. Rezeki nih! Terima kasih sekali lagi dekat NN. 

:)

See? Kalau rajin dapatlah merasa habuan. Walau sikit tapi sekurangnya lebih baik daripada tidak ada kan? Hehehe

Lepas ni kalau dapat buat sponsored post pulak memang bahagialah rasanya. In sha Allah kalau diberi peluang.

Nahhhh semangat untuk teruskan blogging dah mula meresap semula!



9 comments:

  1. izz boleh tak ajar akak mcm ner..
    akka dh reg kat NN.
    tapi masalahnya skang ni akk terlupa pasword nya..
    n skang akak log in pakai account FB

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak itu kena mintak tolong diorang kak

      :)

      Delete
  2. izz boleh ajar akk tak mcm ner..
    akk mmg dh req NN tapi akak terlupa password
    jd skang ni akk log in pakai account FB

    ReplyDelete
  3. wawawah,,untung la..kite de empat je..heheh...anyway, sje jenjalan kt sni..jom la singgah my blog

    http://inibelogcikgusuraya.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...