Followers

Thursday, November 29, 2012

Beef Teppanyaki Yang Tak Berapa...Umphhhh


Duk usha brand SimplySiti dekat Watson. Last time pakai range Clear Solution dia memang bagus untuk kulit berminyak n berjerawat. Actelli nak cuba bau perfume dia, ramai kata wangi :)



Ko tengok apa wei?

Ni haaa aku dok caghik lip balm. Bibir aku kering kerja kat tempat ber air-cond tu


Teman si Daniel sat kat Watson mencari lip balm. 



Mu cuba try brand Mentholatum for Men ni. Bagus jugaklah sebab natural

Yekew?


Lelaki zaman sekarang benda macam ni agak perlu juga. Sebab kalau bibir kita kering, first nampak sangat tak elok dengan bibir merekah bagai. Second, untuk keselesaan diri sendiri juga itu yang penting. Kalau bibir merekah ni kita asyik nak gigit je dah macam satu habit, nanti mulalah bibir berdarah bagai tak ke sakit?



Muehehehe

Btw sejak dua menjak ni nafsu makan sangatlah membuak-buak. Sekali makan tu memang portion lebih sorang punya makan. See? Dari belakang pun nampak kembang besar badan tuh...hahaha




*candid* duk termenung tengok Nasi Ayam si Daniel sebab aku punya makanan tak sampai-sampai lagik! hokolohhh lambat benar nak sampai teppanyaki aku

Kalau makan dekat kedai dalam Sungai Wang ni memang suka makan Nasi Ayam dia. Sedap! Tapi kali ini kita cuba try teppanyaki set diorang pulak. Nampak ramai orang order so perhaps it might be good, mungkin? atau mungkin tidak....





Aku amek Beef Teppanyaki dalam RM11 macam tu lah. Portion agak banyak juga. Tapi rasa kuranglah. Sorry.

Sayur dia memang tasteless habis! Daging dia pun sikit saja yang ada rasa bawang putih goreng, yang lain tawar habiaq n overcooked. Hurmmmm....

Agak kecewa lah sebab ingat sedap.

Tapi kekecewaanku terubat kerana roti n pastri sedap di Pavilion....tunggu ye next entry :)







3 comments:

  1. camtu izz kata dah kembang?
    *nanges- masih jauh lbh slim dr saya :'( huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errrr
      kembanglah jugak daripada size sebelum ni
      haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...