Followers

Tuesday, July 3, 2012

[ FoodLover ] : sedapnya Korean Cuisine di Pavilion !!



Honestly I seldom eat at Pavilion's food court, the Food Republic.  Sebab hampir setiap masa penuh dengan manusia. Aku pulak jenis memang malas ramai-ramai macam tu n tak mungkin dapat tolerate dengan sesetengah orang yang over pentingkan diri sendiri. *if u get wat I mean

But ada satu hari tu tekak ni rasa macam nak makan Korean cuisine. Nak makan bbq yang dekat area Sunway to jauh benar rasanya. Sementelah aku tak tahu the exact kedai yang jual tu even pernah terbaca dekat blog Afra Yuri kalau tak silap.

So aku heret je kaki ni ke Pavilion sebab rasanya the most luxurious shopping mall should have something good to offer kan? huhu

Nak ke Madam Kwans wuiiiiiii full house !!  KFC? Pizza?? dah biasa sangatlah pulok!

Jalan-jalan kejap kat Food Republic nampak ada teppanyaki pun rasanya tak koser lah aku nak menyelit2 ramai orang tuh.  Then ternampak pulak ada yang jual masakan Korea. Terus rasa nak try.



Aku order ni sebab nampak macam tempting n inviting sangat gambar kat menunya. Harga yang ini RM15 kalau tak silap. Ini BBQ Chicken set, siap ada nasi n side lauk kentang n kimchi sikit kalau tak silap tuh, dan sup juga.



Yang ini pulak BBQ Beef set. Harga sama ada RM16 atau RM19 satu set.

Rasanya memang sedap!! Sangatlah highly recommended for those yang suka makanan Korea terutamanya. Memang terbongkang kekenyangan bila habis makan nih....hahaha




2 comments:

  1. menarik...ley la aku terjah sini nanti... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...