Followers

Saturday, April 9, 2011

Single Inggeris Pertama Siti Nurhaliza ~ Nobody Else

~i want nobody nobody but chiuuuuu~

Urmm....Izz baru baca blog Teratakarmo pasal album Inggeris pertama Dato' Siti Nurhaliza....so, tengah tak ada kerja kan...duk sesorang kat rumah nih...bukak YouTube nak carik info jugak lah...huhu...

Dah kata peminat Siti Nurhaliza...tak kan xnak update ye idak??

Belek punya belek...terjumpa jugak video lagu Nobody Else ni dekat blog DDFabulous...


Yesss....nasib baik DD ni minat Siti jugak...hihi..dapatlah jugak tahu tajuk lagu n info pasal ni..so, last-last Izz amek dari YouTube jugak...

Komen saya?? ermm...dari segi sebutan n slang tu, memang jelas gaya Siti bila speaking...hikhik...tapi lagu dia boleh tahan....bnyak komen-komen positif pasal lagu tuh.

Ada yang kata macam gaya lagu Britney Spears masa awal-awal muncul masih lagi good girl..ada jugak cakap ada gaya R&B lagu tuh...

Ape pun, meh dengar sini yek my readers!!


video

3 comments:

  1. cubaan terbaik Dato Siti...memang DD respect la...bab slang tu x kisah sanga...yg penting best bila dengar ulang2 kali...jgn harap sebutan memang tahap org putih, tapi lagu sekali dengar terus x nak dengar dah...lagi ampesss kan...

    ReplyDelete
  2. ~huhu~
    saya setuju!!
    (^^)
    suka part korus...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...