Followers

Thursday, April 7, 2011

Izz Latif Menternak Lemak!!


Sejak akhir-akhir ni, kalau tak ada kerja duk rumah je, memang asyik carik makan je dak sorang nih....haha...sanggup gigih gi seberang jalan carik jajan!!


Yeler, duk sorang-sorang kat rumah...layan lagu, bukak Facebook, update blog, main game kat laptop...akhirnya, perut berbunyik! huhu...lagi pun, rumah ni dekat dengan 7e, dekat dengan kedai-kedai mamak, bistro, restoran segala...


Not to mention gerai-gerai yang orang bukak kat kawasan rumah nih...jual nasi lemak, ayam goreng, kuih muih...wahhhhh, heaven ko!! turun bawah je boleh beli sesuka hati apa yang ko nak makan.,..muahahaha


Hasilnya?? ermmm ehermm...peha dah makin besor dah!! kalah drumstick pengacara fav saya, Fara Fauzana....haha...kalau duk kat umah nih, tengok depan cermin sambil memerhati tiap inci badan, makin membesar semuanya!


Tapi tidaklah saya nak amik gambar peha n tampal kat blog nih...aurat u!!! huhu




~yang ini didatangkan khas dari Johor ye! sedap!! daging goreng berempah~



~Had dinner at Pak Li. datang semata-mata nak makan Nasi Ayam Lemon dia. itu saya minum Sparkling Juice Strawberry. ada ice-cream vanilla dua scoop lagik!!~



~da next day, breakfast kat Pak Li jugak..n before balek, tapau Cream Puff ni~



~n amek dua Choc Eclairs jugak. ni mmg my fav!huhu~



~ni stock utk beberapa hari..haha..Munchy's Captain Munch tu ada 4..Dutch Lady satu pek 6kotak~



Yeahhh....tak lama lagi, aku jadik macam ni...phewwww....


~debab~

10 comments:

  1. wahhh , kagum gler tgok selera izz
    hati2 yerw , haha :P

    eyh, izz deletw cbox eyh ?

    ReplyDelete
  2. ~KK : haha....xpernah jgk tngk dia kuar umah??~

    ReplyDelete
  3. lemak celah mana la yg u ternak tu...body maintain slender je DD tengok...

    ReplyDelete
  4. lemak celah mana la yg u ternak tu...body maintain slender je DD tengok...

    ReplyDelete
  5. nak nampak mcm mane... pagi2 dah kluar pi kerja.. blik lewat petang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...