Followers

Tuesday, March 29, 2011

Syok Sendiri : Siti Mengandung Ea??!!



Semalam kecoh dekat timeline Twitter, kononnya Dato' Siti Nurhaliza merangkap kakak hangkat kepada Syok Sendiri ni sedang membooolat perutnya..Ouhhhh..apakah?? terkedu SS dengar berita tuh...apatah lagi bila tengok gambar-gambar yang SS dapat daripada site RunWitMe (kredit!!)


Betul ke?? atau propa je diorang tu...SS pun apa lagik, terus carik cerita! walaupun broadband ni agak semput ye! macam SS nak campak je ke dinding....very the lemmmsss...bayar kemain mahal! tapi servis non hadoooo




Dah kata yang mengandung tu Siti Nurhaliza kannn...kalau Siti Joyah ke, Siti Sifir ke...ada SS kesah?? muahahaha....peminat Siti yang berjuta-juta tuh dah lama tunggu berita gembira macam nih


Belek punya belek cari kat Google sume, last-last dapat info dari Twitter Siti sendiri pagi tadi....rupa-rupanya berita palsu...kannnn SS dah kata...diorang ni sah-sah nak kencing SS je tau! huhu...baru SS nak lompat-lompat gembira


Ni statement daripada Siti sendiri....


Assalamualaikum & morning!wah! Kecoh semalaman ttg ct mengandung ye.sebenarnya ct blm mengandung.mengandungi lemak ye..tu kena diet nih!haha


Bukan baby lerrrr....lomakkkkk rupanya!! haha...


Apa-apa pun, SS dan segenap lapisan masyarakat Malaysia bersatu teguh menunggu berita bila Siti akan betul-betul mengandung...semoga doa dan impian itu termakbul ye...Insyaallah





11 comments:

  1. izz kan dok seksyen* Shah alam kan...kk nampak izz.. mula2 x perasaan.. lps tu kwn ckp yg jiran tu namanya izz.. so kenal ler,,,

    ReplyDelete
  2. nampak depan rumah masa izz tutup pintu,...hahaha

    ReplyDelete
  3. yup.. tumpang sat je....sbb ada training dkt KL

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...