Followers

Saturday, March 5, 2011

Serdang : Tomboi Pukul Anak Kucing

Satu lagi cerita yang agak tak besh nak diceritakan sebenarnya....
menyirap darah bila tengok video ni dekat Facebook 
minggu ni agak kecoh pasal video ni
semalam pun ada keluar dalam surat khabar

Mula-mula Izz tak amek kesah
sbb tak sampai hati nak tengok gelagat manusia yang berperangai binatang menyeksa haiwan
sebelum ni pernah tengok video perempuan giler pijak anak kucing pakai heels sampai mati 
n ada jugak pijak-pijak anak itik 
tapi it caught my attention sbb benda ni berlaku kat Malaysia
kat Serdang ye??
betol ke....

Izz ada jugak ran through few articles n blogs pasal nih
even kat Fb saaaaaanggat ramai menyumpah seranah manusia berambut blonde yang buatan itu!!
tak de sapa duk puji dia melangit sebab belasah anak kucing sampai macam tuh
btw,
ada info pasal pengkid psycho nih
orang yang kantoi n pecahkan tembelang dia pun people around her jgk...
beberapa keping gambar imej dia pun ada jgk!

Buktinya??
tengok topi, seluar n kasut dia
rambut dia tu sah-sah lah sama kan....
tapi betul ke??
MUNGKIN......

~betol ke nih??~


Ini pulak videonya,
simpan kata-kata makian korang
(^^)
lepas tengok nanti marahlah puas-puas!!

video

~agak biadap kan??~

14 comments:

  1. cube try pukul rimau lak.. niyh anak kucg.. ank kucg yg mmg x leyh nk melwn.. bangangnyew.. oppsss.. sowie, terkeluar lak bhse kurg enak.. nt kt akhirt, ank kucg 2 lak yg pijk2 dye..

    ReplyDelete
  2. :( sedihnyeeeeee. sigh why human must act this uncivilised? :(

    ReplyDelete
  3. izz,ni manusia ke binatang? ya Allah. cuba la dia buat mcm tu kt mak dia, sanggup ke?
    bapak ahh. mcm nk FO! je tomboi bodo ni. kesian doe kt ank kucing ni. br nk mengenal erti dunia. :``````(((((((

    ReplyDelete
  4. celaka kan!!! aku dah tak sanggup nk tgk video nih...

    ReplyDelete
  5. xsanggop nk tengak..sedih giler T_T..
    manusia xde haty perut!

    ReplyDelete
  6. bak sini kayu cota . biar dia pulak yg kena hentak !

    ReplyDelete
  7. rasanya minah sengeh ngok gek tu gile terlebih 1 suku kot~

    ReplyDelete
  8. bak sini kayu cota . biar dia pulak yg kena hentak !

    ReplyDelete
  9. haik pnaz nye aq ngn owg 2,,msok api neraka memang sdap r,,kejam tol,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...