Followers

Thursday, February 24, 2011

~Masa Untuk Iklan~ klik! klik! klik!


Haha~
itu dia Izz Latif buang tabiat....!!
bukannya apa,
entry kali ni nak memaparkan beberapa iklan untuk ditampal atau tepek kat blog nih
so
gunalah pic lama bajet kiut untuk tarik pembaca ye?
hoho~
dah lama jugak Izz tak letak link iklan atau contest yang brands terkenal buat untuk pengguna atau pembeli 
korang jugak untung sebab kalau rezeki korang klik n then join contest menang pulak!
tak ke sakit jantung dibuatnya??


Jadi,
kalau berminat itu rajin-rajinlah klik mana yang patut ye!
bertambah jugak information nnt....
1. Pizz Hut Eat Laugh ShareMari ler kita beramai-ramai gelak ketawa, bersenda dan bergurau di Pizza Hut. Korang ingat Pizza Hut ni tempat untuk makan je?? No no no. Tempat ini jugalah untuk korang relax bersama teman-teman berkongsi memori dan ketawa riang! Pizza Hut pun ada offer hidangan baru dengan rasa yang hebat! 
2. MILO Fuze Jam-Pack
Ini pula contest oleh MILO yang memberi peluang untuk korang menang dengan hadiah bernilai RM40,000 !!! Banyak wooooo. Ada kaitan dengan kene tag kawan-kawan kita dan main game dia dekat Facebook. Cubalah! Mesti semua ada FB kan??
3. PETRONAS : Have You Meet the Parents??
Setiap kali ada perayaan kat Malaysia nih, mesti antara iklan yang kita tertunggu-tunggu ialah iklan daripada Petronas!! Betul tak? Haaaa. Dulu ada iklan raya pasal lembu yang jadik bualan orang ramai. Kali ni, sempena Tahun Baru Cina, PETRONAS sekali lagi menampilkan iklan yang menyentuh hati. Betapa pentingnya bagi seorang anak untuk sentiasa mengingati jasa orang tua yang menyayangi anak-anak.
4. CORNETTO Style
Berikan kejutan untuk orang yang anda cintai !!! (^.^) Artis atau selebriti kesukaan anda akan membantu untuk menyatakan rasa cinta kepada si dia.  Peluang untuk anda membuat si dia terpegun dengan kejutan yang manis ini. 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...