Followers

Thursday, June 27, 2013

Furla Candy Bag - Handbags Online (New Collection)


Handbags online yang dijual di blogshop ILoveblogshoppe semakin mendapat sambutan, all thanks kepada pencinta handbag dan customer yang tak putus-putus beli. Terima kasih!

(^_^)

Btw, hari tu ada masalah kejap bila kita kehabisan stok n ramai mengeluh tak dapat beli. Alamak rasa kesian sangat tak sampai hati nak reply text customer bila ada tanya Furla Candy Bag yang available sedangkan dah habis. Tak ada satu pun dalam stok! Habis licin. Heh. 

Mula-mula agak yang stok baru koleksi ni akan sampai dalam July, like what I told u guys kan bagi yang tanya sebelum ni, tapi alhamdulillah dipermudahkan urusan stok terbaru beg tangan online ni akan sampai dalam minggu hadapan. Next week! omg omgggg ramai dah start bertanya bila kita post this good news on Twitter and Instagram. Semua excited sebab kita bukan setakat ada yang plain n glitter malah kita bawakkan yang ada design sekali.

Semua ni boleh didapati dengan harga yang sangat berpatutan. Malah ILoveblogshoppe akan berikan harga promosi termasuk FREE postage untuk Semenanjung Malaysia. Kalau Sabah Sarawak akan tambah hanya RM10 bergantung kepada kawasan anda. 

Jom tengok n kalau berminat boleh terus bayar untuk pre-order. Siapa lambat, maaflah ye tak dapekkk nak nolongnya kalau stok habis. HeheheUntuk yang bawah ini pulak dengan harga promosi penghabisan stok sebab kita nak clear kan semua. Harga berbaloi-baloi. Contact lah untuk order kalau berminat.
So kalau korang ada berminat untuk beli terus aje contact sebelum stok habis...hehe tapi elakkan call ye sebab selalunya busy buat kerja lain so memang tak terlayan phone call. Kalau ada yang berminat untuk mulakan business dan perlukan supplier yes kitorang pun boleh jadi. Percayalah, kalau korang nak cari duit tambahan, cubalah business ni inshaAllah ok. Kami juga sediakan khidmat dropship ;)


Sila email : iloveblogshoppe@yahoo.com 
atau hubungi : 0173054780 (sms/whatsapp) untuk pertanyaan dan tempahan
atau tinggalkan sahaja komen anda di sini :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...