Followers

Monday, April 15, 2013

Artist KL Beauty Workshop oleh Awin Seindah Wajah

This is a sponsored post. Please scroll down for latest entries.Artist KL is organizing a beauty workshop on this coming April. Berminat? Boleh dapatkan maklumat tarikh, tempat dan waktu seperti di atas.  Sila hubungi Ms Norain (013-3834769/03-92868692) untuk maklumat lanjut.

Selain itu, untuk yang suka bergaya dan fesyen ala hijabista, boleh juga daftar sebab they are going to teach and show you the essential tips on how to style your hijab.

Menarik kan? Selain belajar macam mana nak solek cantik-cantik korang juga akan dapat sijil, goodies bag dan macam-macam lagi! Jangan lepas peluang untuk sertai beauty workshop ni sebab korang akan berpeluang untuk belajar cara make up yang betul daripada make up artist yang sangat famous iaitu Awin Seindah Wajah. Selain terkenal sering menjadi pilihan untuk wedding atau majlis perkahwinan, Awin juga pernah menata rias wajah selebriti-selebriti terkenal. Hebat tak? Dengan pengalaman yang cukup luas dalam bidang solekan, beliau bersedia berkongsi pengalaman dengan peserta bengkel ini.

Apa lagi, jom daftar! 

btw, jangan lupa mention korang dapat tahu daripada Izz ea.

;)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...