Followers

Saturday, December 1, 2012

The last month of 2012....


Gemuk? No? hahaha

Yeayyyy its Decembahhhh, bye-bye November till we meet again next year on 2013, insyaallah. Bagusnya hari pertama bulan December ni jatuh waktu hari Sabtu. Ramailah orang keriangan sebab dapat merasa nikmat time tengah cuti macam ni. Kesimpulannya, Twitter meriah pagi ni. Burung-burung berwarna biru tweet dengan penuh mesra.

Banyak benda berlaku dalam satu minggu ni. Unexpected things happened unplanned. Benda kita plan pulak tak menjadi...hewhew terpaksa cancelled trip ke Melaka sebab mama busy tarikh nak pergi tu. So no ikan bakar for us dekat Umbai...sob sob :(

Tapi insyaallah kalau menjadi, dapatlah merasa pakai hp baru pertengahan bulan nanti. Apakan daya blackberry torch aku dah nazak senazaknya. Kesian. Hidup tak keruan tak ada smartphone di tangan. Yang ada pun cuma hp sony ericsson lama. Bayangkan bila dalam train or monorail penuh dengan orang, semua dengan riaknya keluar smartphone n android  memasing. Kita je terpaksa sembunyi-sembunyi keluarkan hp buruk untuk baca sms. Sms? yes waktu orang lain semua busy bbm, whatsapp kita masih hantar sms ke telco lain. Sadis kan? hewhew

Hari ini bermula dengan baik, alhamdulillah, cuci pinggan basuh periuk mangkuk, basuh baju, kemas itu ini. Rajin sangat inilah semangat namanya. 

Harap-harap December tahun ni would be a good month for me sebelum kita melangkah ke tahun 2013.

Btw if any of u yang follow aku dekat Twitter perasan aku tweet pasal business tu boleh alert tak? please inform me kalau ada supplier yang bagus untuk fashion accessories, skincare, baju-baju lelaki, tudung fashion muslimah ke. Nak letak dekat blogshop, ILoveblogshoppe.

Produk yang tengah meriah dekat blogshop tu sekarang Tabita n Beutskin Essence dan juga SNE Capsule. Kalau berminat please contact. TAPI hanya untuk urusan business ye. Jangan melebih-lebih pukul 2-3 pagi pun nak sms/call tanya bukan-bukan. Bila ditegur, bising pulak pastu unfollow blog ni. heh lantak mu lah!
.
Kepada yang dah order tu please inform bila dah buat pembayaran. Kalau tak bagi tahu acane kita nak teruskan proceed dengan penghantaran? hehe...untuk kos penghantaran hanya tambah RM10 ye. Kalau available boleh direct amek dekat pick-up area di Bandar Sri Permaisuri Cheras KL. Kalau yang ini kita tak charge postage. 

Kalau berminat nak jadi business partner pun sangatlah dialu-alukan. Im calling for those yang interested


:)



10 comments:

  1. another simple blog ! hehe , best blog nih , xde serabut2 dengan perhiasan sangat ! bagi idea , tengs ye bang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome!
      n tenkiu juga
      xsuka serabut sangat
      huhu
      ;)

      Delete
  2. Assalamualaikum , Selamat Pagi 1 Disember ^ ^ ,
    Hai cat and food lover ,
    Takpelah , just buat bodoh bila nak guna handphone Sony tu bila dekat public :) hoo ~

    ReplyDelete
  3. Bulan ini dalam sejarah.. dapat enfon baru.. HAHA

    ReplyDelete
  4. a phone is a phone :) as long as it helps you keep in touch then it has served its purpose

    nmpk gaya izz mmg pandai bab2 cari mkn ni :) hrp dpt la jumpa izz satu hari nnt, lepak mkn sama2..
    sure terjamin kesedapan jamuan insyaAllah
    *tp buat masa ni sgt2 segan nk ajak jumpa! haha!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...