Followers

Monday, December 10, 2012

[ FoodLover ] Tako Tao : Tahu Tak, Sedap?!


Muka happy sebab dapat red valvet cake dekat Delicious...hihi

Kalau datang Mid memang tak explore sangat. Setiap kali pergi sana mesti setakat pergi makan n tengok wayang. Tak pernah shopping apa-apa dekat sana. *sighhhhh aku memang ditakdirkan bukan pengunjung setia Mid Valley ler huhu

Tapi sebenarnya Mid Valley ada banyak tempat makan menarik. Seriously. 



Pergi ke LG semata-mata nak cari Durian Crepe yang tengah famous sekarang ni. Banyak blogger buat review pasal Durian Crepe dekat Sumptuous Desserts. Disebabkan memang tak familiar dengan tempat ni, kitorang melilau hampir sesat cari. Ohmaiiiiii besaqnyaaaa tempat ni! hahaha 

Finally jumpa juga tapi?? Habis dah...sedih! Kakak yang jual tu kata yang tinggal semua orang dah reserved. Nampak tak betapa famous nya benda tu sekarang.

Takpe. Takpe.

So kita jenjalan sebab nak cari makanan ringan. Then ternampak Tako Tao. Dah lama tak makan takoyaki. 




Si gumuk tengah berebut beratur nak beli takoyaki. 



Aummmm dappppp...



Sedapnya! Aku beli yang dalamnya ada udang. Dapat makan waktu masih panas-panas ahhhh so yummyyy

We settled makan kat tepi tu je. Nak cari tempat duduk tak jumpa pulak. Tak hiraukan orang kiri kanan yang memandang just makan makan makan n makan...hehe

Next thing to do, kena cari Tako Tao ni dekat area Bukit Bintang. Agak-agak dekat Times Square ada tak ea?

:)


Pssttttt perasan tak header kita dah tukar baru? ok tak? ke yang lama lagi ok



9 comments:

  1. takoyaki tu nmpk menarik..teringin pula nk mkn..
    Lps ni blh la bli nk rse..btw, header blog tu look nice. okay ^^

    ReplyDelete
  2. wah. seronoknya berjalan kat Mid Valley. Iz dok kat mana? anyway,ami sedang mencari kawan-kawan blogger. kalau sudi,datanglah ke blog ami dan jadi salah satu follower.ini linknnya

    http://www.ismifahmi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Taw ta pew! sedapp nyew.. dah lama tak makan, tapi sara makan dekat Mines.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarasyaiera,kakak saya cakap kat mines sekarang ni tengah ada jualan novel2 english. murah-murah plak tu. tp, dia cakap ramai sangat sampai kne tunggu turn nak bayar kat kaunter.kalau gi mines, bolehla berkunjung kat jualan buku tu. hi..hi..

      Delete
  4. it's a really cool and simple header..

    but.. (you know there's gonna be a 'but' right? haha) kaki izz yg 'terpotong' tu agak creepy :P huhu
    klu ada foto penuh nmpk lg cool rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. alarhh yekew
      haha
      xpe..
      itu cubaannya
      nnt buat lain
      ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...