Followers

Sunday, December 16, 2012

Balik kampung


Me : Mama, Izz balik esok tahu.

Mama : ouh ok2 ada nak makan apa-apa tak?

Me : tak ada kot. eh nak order rempeyek lah dengan Nenek Tinah. 

Mama : ouh nak ea?

Me : nak Kek Lapis Asam sekali. pastu nak beli kerepek yang macam beli hari tu..hehe

Mama : amboi banyaknyaaaa! haha


Hehehe esok akan berangkat pulang ke Johor, to be exact ke rumah nenek dekat Batu Pahat. InsyaAllah, akan ada majlis tahlil untuk our beloved arwah atuk. Mak Lang pun akan ada, balik dari Kedah. 

Hope everything's gonna be fine n selamat. Balik naik bas je senang. Since dekat rumah mama dah ada unifi so haruslah bawak laptop, boleh update dekat sana.

Untuk kamu semua yang sudah plan bercuti dengan family atau kawan-kawan sempena cuti ni, selamat beriadah menikmati masa riang. Enjoy your holidays.

For next entry, im gonna write about the blogs yang i selalu baca. InsyaAllah. :)




3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...