Followers

Monday, October 29, 2012

Tabita : Produk Terbaik Untuk Kulit Wajah Yang Cantik


Sticky post. Kindly scroll down for latest entries. Thank you.

Update : Stok terbaru Tabita akan sampai Ahad ini. Untuk serious buyer sahaja. Siapa cepat dia dapat. Kami menawarkan harga antara yang paling murah dan berbaloi berbanding yang lain menawarkan harga melampau kepada pembeli. Kulit yang cantik menjadi dambaan semua orang. Tidak kiralah perempuan mahu pun lelaki, masyarakat makin bersifat terbuka dalam penjagaan penampilan. Zaman sudah berubah, yang nampak cantik dan tampan sering menjadi perhatian. 

Memiliki kulit yang sihat adalah salah satu caranya untuk membuatkan anda disedari. Bagi wanita penggunaan make up pastinya cara mudah untuk menutup kesan cela dan jerawat di muka kan? Namun bagi sesetengah orang ianya melecehkan. Setiap kali mahu keluar rumah terpaksa mengenakan sedikit make up. Bagi kaum lelaki pula, lebih suka akan wanita yang tampil secara natural kerana itu menunjukkan kecantikan semula jadi.

Tabita adalah produk dari Indonesia dan telah menjadi rahsia kepada kecantika kulit wajah orang-orang di sana. Dikatakan, selebriti dan artis terkenal Malaysia juga menggunakan produk ini.

Kini dengan produk kulit Tabita anda akan tampil dengan lebih menarik. Dirumus khas dengan bahan-bahan semulajadi, produk ini antara yang terbaik untuk wajah! Produk ini menggunakan bahan-bahan seperti collagen, serbuk mutiara, Japanese tea, Japanese papaya selain mengandungi Vitamin C dan E.

 • Secara ringkasnya, Tabita membantu meremajakan dan memutihkan kulit. Selepas menggunakan produk ini dalam jangka masa pendek, anda pasti akan dapat melihat pori-pori yang semakin mengecil dan bekas kesan-kesan cela seperti jerawat juga semakin pudar memberikan kesan kepada wajah kelihatan lebih cerah dan berseri. Hasilnya akan dapat dilihat dalam tempoh 2-3 minggu.Hadir dengan Pakej Exclusive dan Regular, anda boleh memilih pakej yang bersesuaian. Perbezaannya hanyalah Pakej Exclusive mempunyai isi kandungan Daily dan Nightly Cream yang lebih banyak daripada Regular. Setiap set akan mempunyai Facial Soap, Smooth Lotion dan Daily Cream serta Nightly Cream.

Buat masa terhad, saya sedang mengadakan promotion untuk kedua-dua set ini dengan harga yang lebih rendah. Jangan tertipu dengan produk yang palsu dan penjual yang mengambil kesempatan  mengenakan harga yang melampau terlalu tinggi.

Produk ini sangat highly recommended kepada anda!

Sila email : iloveblogshoppe@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan 
atau hubungi : 0173054780 untuk tempahan dan pembayaran langsung
atau tinggalkan sahaja komen anda di sini :)

4 comments:

 1. perghh kamu pakai tabita gak ke? patutla muka flawless gila. me is jelesity.

  ermmm berapa kamu jual?

  ReplyDelete
 2. Saya nak cuba tapi takut kulit muka mengelupas..harga brape

  ReplyDelete
 3. ohmy i love this product..but blum berkesempatn nk try..
  pasni kalau nk blh contact u la ek?

  p/s: Iz..jemput ke my blog n follow me back yea..keep in touch

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...