Followers

Wednesday, May 16, 2012

Haluuuuuu



It has been few months kot since my last update here...haha...Sorry lah readers! Been busy sejak kerja.  But as I promised to my few followers akan update jugak n now tadaaaa....!! Here I am.


(^-^)


Kerja agak oukeyh lah even kadang2 rinsek dengan ke-bizi-an yang tak sudah2 n stress.  Pasal life? Pun boleh tahan.  Masih ada pasang surut ala2 ombak rindu *katanyerrrr


Hahaha....


Dah lupa kat blog ni sampai tak ingat langsung password n kena reset baru ok! Sangat teruk lah aku ni...huhu


Btw akan cuba sedaya upaya untuk update sekerap yang mungkin n kepada yang suka baca blog ni *kalau ada lah ye * teruskan membaca n jengah ye! hehehe....




mmuahhhhh~~~

6 comments:

  1. Busy smpai lupe password? Mmg dsyt.. Ade kot yg suke bce blog ni.. I'll wait the next post!

    ReplyDelete
  2. Blog kau selalu jadi mangsa aku tuk serangan blogwalking..teruskan berkarya ok..jgn lupa password lagi k

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...