Followers

Sunday, January 29, 2012

Buncitkan perut dengan meatball IKEA :)


Oukeyh. That's a really one gedik-nak-mampus photo of mine...haha...im sorry for that~ it was taken juz for fun tho...


By the way, nak avoid bukak kitab lama yang lapuk yang menyentuh pasal ex but seriously i have to....haha...i have been craving for IKEA's meatball like for months yang berbulan2 lamanya.  I asked my ex to bring me to IKEA, masa tu acting comel manja2 romentik kononnya.  Tapi??? sampai ke sudah dia tak bawak aku.  Hampeh....huhu


Then one day, aku lepak ngan JR.  Actelli sebab dia nak bawak jumpa kawan dia nama Azza kat area The Curve.  Tapi sebelum tu pick up member dia dkt area TV3, Nad, a very humble and nice girl she is.  Dia orang FlyFM.  


So sementara tunggu Azza, kitorang lepak kejap kat Teh Tarik Place.  Azza sampai, then borak punya borak pasal kerja, pastu beralih pulak ke IKEA sebab nak serang meatball...yippiiii...boleh tak bayangkan betapa excited nya aku masa tuh?? hahaha...lagipun IKEA tu kan seberang jalan je pun dari Teh Tarik Place tuh




So I had this!  Amek yang 10 ketul punya.  Nak amek 15 or 20 takut tak habis pulak kan...haha..bila dapat kunyah meatball tu dalam mulut ohhhh heaven nya rasa! haha....boleh imagine tak bila kita dapat makan samting yang kita dah lama mengidam nak makan? it feels good right? :)


One fine day, bila dah gaji n ada masa nak gi lagik with JR n belanja dia :) nak shopping barang kat IKEA sekali.





2 comments:

  1. ouh.. those meatballs look good!!!

    p.s. u look good too! haha! bole?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...