Followers

Tuesday, November 22, 2011

Kimora : Congrats Malaysia, Kamu Menakjubkan!



*Malaysia, Kamu Menakjubkan  itulah kata2 tweet dari model terkenal Kimora Lee Simmons sambil buat trademark style #Fabulosity dia tuh...haaaa..very the gojes kan?  Kalau ada yang tidak tahu or lupa hari tu Kimora ada datang Malaysia dan dek bahang kemenangan Malaysia dekat Sukan SEA masih panas membara, dia tak lupa tweet ucapan tahniah dekat Twitter.


Apa2 pun tahniah buat pemain2 bola negara yang tidak tunduk dengan segala asakan, caci maki etc. Bak kata Dato' Jahi Fadzilah Kamsah, Allah bila nak berikan kebaikan kepada hambaNya, dimulai dengan musibah. Renung2kan....



Auummmmmmm~~~ 

9 comments:

  1. memang best tengok malaysia main malam tadi. berbaloi tido lambat. hehehehe. wah kimora pon sokong malaysia. sweeetttttt. hik hik

    ReplyDelete
  2. yeah ! majikan menang ! bibik kalah . tapi kite tak suke dgn reff dia tuh ! eeee . rase nak pang jeee !!

    btw , alhamdulillah malaysia menang ;)
    gud job kan . hee .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...