Followers

Sunday, August 14, 2011

(Video) : Lagu Terbaru Super Junior, Mr. Simple VS Siwon separuh bogel




Anda peminat what they called as K-Pop?  Jadi, sudah tentu entry ini termasuk dalam list yang ada dalam pencarian tanpa lelah anda...hahaha...kayh, stop it!!  Intro yang tak boleh blahhh.  


Hari tu masa Izz keluarkan entry pasal group FT Island, kemain ramaiiii yang baca sampai jadik top entry.  Tak boleh blah jugak ramai duk bagi komen tapi sayang, sebab Izz dah removed IntenseDebate.  Masa tu masih pakai cara posting komen guna IntenseDebate tapi dah buang sebab ramai merungut tak boleh komen.


Kali ni kita terjah group lain pulak kayh.  Al-kisahnya, kat Korea tu ramai nauzubillah retis2 diorang.  Setiap sebulan ada je yang nak debut or keluar album hatta single cenonet jek!  Baru2 ni kumpulan terkenal Super Junior ada buat comeback dengan album n single terbaru, Mr.Simple.


My first impression was, fuyoohhh walaweiiyhhhhhh!!!  Ye, ada sedikit exaggeration di situ  (-.-)  sadis!  tapi Izz suka giler dengan video music terbaru diorang tuh.  Ada vibe yang baru dengan elemen music yang much better n fresh berbanding lagu Bonamana sebelum nih.  Lepas ni makin banyaklah royalti diorang dapat sebab disko2 n club berebut nak pasang lagu rentak dance nih.  


Mesti ramai klik nak tengok entry ni sebab tajuk tulis 'Siwon separuh bogel' kan??  Hahaha...gatalnya uols!!!




Nah hamekkkk...


Sumpah jeles tengok body Siwon nih.  nak macam tuh! nak macam tuh!!  *aduh sumpah tak comel. kayh bye!!





Seyesly sangat surprised dengan perubahan rambut Eunhyuk!! aku ingat G-Dragon tadi..phewwww



Bonus! untuk korang tiru-tampal masuk folder terus letak kat background lappy memasing....baik kan aku?? haha


Yang penting aku jeles giler dengan rambut Hee Chul kat dalam music video nih.  Punyalah lembut, shining n nampak senang giler babasss nak urus.  Ada satu video dekat YouTube pun nampak smart giler rambut dia!!  Rasa macam nak gunting bagi putus je baru puas hati aku...(>.<) muahaha



Nah, enjoy lah music video untuk lagu Mr. Simple ni kayh.....


video

10 comments:

  1. Fall in love with Mr.Simple already..haha. btw..suke heechul lah. hoho :D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. @Izz Latif haha ! great ! kite same2 minat heechul ! haha !

    ReplyDelete
  4. mmg best gila lagu nie.. suka dance dorg mse part mr.simple..simple..simple uh..

    ReplyDelete
  5. memang nampak geli kat siwon at first time. phewwwwww! but, suju the besttttttt!!

    ReplyDelete
  6. haha,even though the pic seems tacky.siwon got a great body.and nobody can deny that.

    ReplyDelete
  7. abng try search kumpulan nu'est ... syok siot lgu diorang (>.<)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...