Followers

Wednesday, March 9, 2011

Video : Pemain Bola Guna Tangan Lawan Dapatkan Penalti


Kenal tak mamat atas nih??
Sapo nama dia?
Ronaldo kan...
main untuk team mana tu, tidak lah aku tau
huhu~
memang suka tengok bola

seyesly!!
masa Piala Dunia memang detail pasal siapa menang n all
gigih pepagi buta tengok kan...
tapi tak tau kumpulan2 n so on....


Pelik kan??
haha....
itulah Izz Latif pasal bola


Video ni dapat kat YouTube
pasal pemain negara mana entah
tengah duk dia main rebut bola,
boleh guna tangan si lawan untuk dapatkan penalti


Kalo tengok sekali lalu memang kita akan kesian kat dia....
tapi rupa-rupanya!!!
hanjjjj.....
huhu
suka main-main tipu macam ni kan??
tapi lawak jugak!


Sampai macam tu sekali dia sanggup buat tuk dapatkan peluang rebut bola....
hebat,
pandai berlakon....


Nah,
korang tengoklah video nih....
(^^)


video

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...