Followers

Tuesday, March 22, 2011

Review Mentor 5 : Kumpulan B, Salma Paling Menyerlah

Ramai yang tengok konsert Mentor bagi Kumpulan B Ahad hari tuh?? Kalau tak sempat tengok, meh baca review Izz buat ok...

(^.^)

Lagu pertama yang si Salma ni nyanyi was Yang Terindah Hanya Sementara...lagu mentor dia ler, primadona Erra Fazira..

Sejujurnya, agak teruja nak tengok konsert Mentor minggu ni sebab ada Salma! Huhu..last week punya?? ermmm....yang Izz ingat cuma persembahan protege si Dato' Sharifah Aini jek..back to the story, sebelum Salma nyanyi ada kuar vt between her and Erra...

Dia macam mengadu lah n luahkan perasaan dia sebab spekulasi kononnya dia tak cantik...eh?? siapa yang keluarkan isu tu mula-mula ek....Nas Ahmad si rambut ketak tu ye?! dono lah...tapi rasanya tak perlulah nak pertikai and sesuka hati cakap orang itu ini cantik ke hodoh ke...ye idak?? 

Kita ketawa sebab rasa kelakar...geli hati dengan statement tuh..padahal orang yang dikata tu dah tentu terasa hati kan?? kesian dia...biarlah Salma janji suara ko paling besh dalam Mentor kali nih...huhu

Suka dengan statement Edry pasal jangan bangkitkan lagi isu tak cantik nih...even Erra zassSss si Nas Ahmad..haha...siap bagi warning lagi 

Keep it up dengan usaha yang tinggi...jangan layan sangat kata-kata pujian, nanti terlena tidur...harap-harap lepas ni kualiti persembahan Salma akan lebih bagus...to Erra Fazira, asah bakat dia elok-elok ye..bagi dia lagu-lagu yang boleh tonjolkan bakat Salma

Layanlah lagu Yang Terindah Hanya Sementara nih....


video

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...