Followers

Wednesday, March 23, 2011

Review ANTM 16 : Episode 4

Jeng jeng jeng...(^-^)....hehe...tetiba I nak buat review pasal America's Next Top Model season 16...sudah kenapa ye?? haha....blog ni hanyalah blog personal, tapi ada masa kita selang selikan dengan review dan segmen...apatah lagi sekarang ni ANTM 16 tengah hangat ye idak??


Ada apa dengan episod kali nih?? not much kot..entah kenapa Izz tengok musim kali ni agak, hambar...boleh?? awal-awal lagi dah buat commercial..arhhh...watever lah...meh kita tengok apa jadik untuk episod 4




Disatukan dalam scene yang sama, Kasia lebih menyerlah berbanding Jaclyn..hurmm...plus size model ke Kasia nih?? mungkin lah....tapi she did a very good job for her commercial..even the judges liked her!! Kalau dia teruskan dengan senyuman macam tuh, ramai akan suka dengan peserta seorang nih...






Hanna oukeyh lah...while Monique tuh agak so-so je....mungkin Monique nerves or pemalu?? tapi actelli dia cantik ok..ada personaliti..cuma perlu lebih menyerlah...



Congrats to Dalya sebab menang cabaran runaway yang ada api segala tuh..macam Ms J cakap, dia nampak elegant...btw, dia agak senyap ek kalo nak banding dengan yang lain-lain tuh...tak banyak songeh n baik je....kesian kat Molly sebab sumpah rambut ko sangat buruk ye!! sampai diorang terpaksa bukak weave yang lama...but then, bukan makin hodoh ke????





Gojes kan Brittani masa kat runaway...even Alexandria akui, Brittani antara strong competitor dalam ANTM 16..tapi untuk commercial, Brittani agak goyang sikit...duk nangis-nangis bagai...while Alexandria nampak macam so motherly masa tenangkan Brittani, tapi pastu buat perangai lagikkk?? ko memang diva yang suka bikin drama kan....



Mikaela ni boleh tahan muka dia...agak berbeza dibandingkan dengan yang lain-lain...tapi this time dia tak berapa nak menonjol....bangunnnn kak oiii!!! huhu....nasib baik ko dapat Sara as partner untuk commercial..Sara?? seawal catwalk untuk api-api tu dia dah blew everything off!! ada je benda tak kena....dah nasib badan...tiap kali ANTM mesty ada je peserta yang macam ni gayanya ek?? 

Akhirnya, Sara terkeluar.....

Jom tengok video masa diorang buat runaway....





video



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...