Followers

Friday, January 28, 2011

Justin Bieber | Tomok | Izz Latif | Rizu | Utt


Tomok and Rizu OIAM



VJ Utt and Justin Bieber



Izz Latif

Tapi apa kaitan Izz Latif ngan artis2 and celebrity kat atas??....


Hikhikhikhik~
entry ni mungkin macam perasan gitu kan....
haha
tapi saja je lah....
sbb benda ni keep on people telling me

Ada yang kata muka Izz iras2 macam dorg tuh....
haha~
kenapa??
nak muntah??
meh Izz tadahkan ngan besen biru bertatahkan permata nih
(^.^)
no lah....
actelli Izz pun mmg tak percaya
bila org cakap macam tuh,
reaction Izz would be....
*eeekkk....ko ni buta ke atau charut aku secara halus??
haha....

Baru2 ni jumpa teman kepada member Izz...
n dat gurl kata
*hensem dia nih....macam Justin Bieber rambut!
walaweiiihhh....
senyum simpul aku
tp aku juz ingat perkataan 'hensem' tu je
yg part Justin Bieber tuh aku buat tak tau je
giler aku mcm penyanyi Baby tuh?
hoho....
budak tu kayo rayo!
popular satu dunia
aku ni apa ada??....
huhu

Sesungguhnya,
muka aku sgt2 lain dengan depa sume tuh...
tak da iras langsung kot
even seinci pun takdak!!

7 comments:

  1. maybe muka izz ada iras tomok & rizu lah ;)

    ReplyDelete
  2. takpe2. kau mmg sangat2 hensem :)
    *ikhlas dr hati.
    cewah ! . ahaha. :)

    ReplyDelete
  3. maybe muka izz ada iras tomok & rizu lah ;)

    ReplyDelete
  4. muka u macam RAIN . weee

    p/s : ini bukan charut secara halus :)

    ReplyDelete
  5. ~hakhakhak~
    ada pulak camtuh.....
    (^^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...