Followers

Wednesday, December 8, 2010

Nur Kasih The Movie


Orait~
dis tyme Izz nak citer pasal story kat atas nih

nampak ke idak??
(^^)
huhu....
yeah~
tu dia drama Nur Kasih yg pernah meletup 'kebababommm' punya last year kalo xsilap

kat TV3


Drama tu pun cipta fenomena jugaklah kan...
berjuta2 manusia duk tunggu ngadap citer tu depan tv
tp,
rasanya ramai yg dah tau citer ni bakal dijadikan filem kan?
n dengar khabar dah siap pun movie tuh
tinggal nak release je next year on March 2011







Wahhpuhaiiii~
sah2 ramai xsabar2 nak tgk....
dengar cerita jugaklah yg Izz baca pasal filem tu yg da movie version will definitely make the audience cry...
haaaaa~
kalo camtuh besh lah gak kiranya kan??



Tp.........
selepas 'kejayaan yg gagal' filem Malaysia yg diwar2kan bakal menjadi hebat 
Izz takut pulok dah dengan review or promosi mcm tuh
yelah~
xbanyak,

sikit mesty rasa terkilan kan bila kita penonton yg beli tiket n berkobar2 nak tengok filem Malaysia dgn harapan nak menyokong hasil industri sendiri
tetibe plak,
hasilnya jatuh ke gaung.....
*puiiinnnnngggg.....gedebushhh
xke rasa mcm naik Eye on Malaysia or Taming Sari yg tersangkut kat tengah2.....
jenuh ko tercungap2 gayat kan!!
hahaha......







Harap2 idaklah berlaku ye dengan filem Nur Kasih nih...
sbb Izz minat jgk dengan citer ni walaupun sempat tgk ala kadar n tyme episod2 terakhir je
(^.~)


Haaaa...
ni nak citer plak pasal pelakon dia Tiz Zaqyah
ok~
honestly i like her not because of her beauty
tp talent dia jgk
yelah~
lakonan dia dlm drama tu as Nur Amina besh apa

naif,innocent,baik,sopan
tp kan....
time Google carik pic yg relate dgn entry ni ternampak gak lah pic2 hot dia
before this,
pernah dengar juga pasal dia....


Apa2 pun,
as one of ur fans, Tiz....
Izz harap2 dia tidaklah jadik mcm pelakon2 lain tuh
yelah~
dia cantik,berbakat

jgnlah jatuh ke dalam gaung ye....!!!
sedih kalo ada artis berbakat mcm dia lebih popular sebab cerita2 xelok
(^_^)






Pic ni hasil carian di Google n telah diedit secara sukarela oleh Izz....
hehe






Ok~
yg ni plak bonus tuk korg...

sbb baca entry ni sampai habis!!
hehe

OST drama ni...
leh la feeling2 Nur Kasih kejap
ngeee....



video

1 comment:

  1. leh r lyn jap....huhuhuh,,,,,tp skrng yg mltup ombk rndu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...