Followers

Tuesday, November 30, 2010

Lady Gaga : Album Terbaik Dekad Ini??


Born This Way akan menjadi album terbaik atau paling hebat dekad ini!!!
haaaa....
nak tau??
Lady Gaga baru2 ni duk busy dengan konsert jelajah Monster Ball dekat Europe,
semasa di Poland,
dia dengan tiba2 buat statement seperti di atas....


The famous Lady Gaga promised her fans that she will give 'the greatest album of this decade!!'
woaaah.....
hebat tuh
besh sgt ke lagu2 dalam album tu sampai dia sanggup buat statement mcm ni??
cewahhhh~
dekat Malaysia baru2 ni ada jugak orang mencanang lebih kurang mcm ni
haaaa....
(^.^)










Tambahnya lagi,
kemungkinan album ni akan mengandungi sebanyak 2o buah lagu...
mak aih~
banyak benor???

I promise you, I'll never let you down. And not for nothing, the album's finished and it's fucking really good. So whatever this is, whatever you just did for all of us, I promise you to give the greatest album of this decade, just for you. The funny thing is that some people have reduced freedom to a brand. They think that it's trendy now to be free.....This connection that we all share is something so much deeper than a wig or lipstick or an outfit, or a fucking meat dress. Born This Way is about what keeps us up at night and what makes us afraid. 

Dia membayangkan album tu seperti satu 'spirit'....
apatah lagi dengan kemungkinan senarai lagu yang banyak mcm tuh,
giler lah!!
berani mati....




video
~besh x??cuba komen sikit boleh?~




Penyanyi Malaysia ada x bwt mcm ni??
rasanya dulu Afdlin Shauki mcm pernah kuarkan album dengan list lagu yg banyak kan??

kalo xsilap ada lagu bertajuk 'Mia Sara'
hurm......
penyanyi yang boleh keluarkan album setiap tahun mcm Dato Siti Nurhaliza je
kot??.....










Tapi,
akhir2 ni Lady Gaga ada dikaitkan dengan unsur2 tertentu.....
betul ke??
(^.^)

7 comments:

  1. wow 20 songs ek bnyak 2..
    tapi lau ikutkan mungkin lady gaga boleh kowt...
    sbb die popular bleh kate cpat jugak..
    maybe because her style yang weird but attractive at the same time kowt.. anyway kite tnguk jew ah cam nie album die nanti.. :)

    ReplyDelete
  2. weird but attaractive lor...
    pelik tapi menarik.. tenguk la outfits die...
    one of a kind kowt..

    ReplyDelete
  3. jgn dgr lgu lady gaga..lrik lgu die memuja syaitan..
    & die pengikut freemason..
    klo xphm..byk2 la search google k ;)

    ReplyDelete
  4. jgn dgr lgu lady gaga..lrik lgu die memuja syaitan..
    & die pengikut freemason..
    klo xphm..byk2 la search google k ;)

    ReplyDelete
  5. jgn dgr lgu lady gaga..lrik lgu die memuja syaitan..
    & die pengikut freemason..
    klo xphm..byk2 la search google k ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...