Followers

Friday, November 26, 2010

Blogging~



Hurm, since buat kerja2 blogging sejak 2008 Izz xtau ape tuh Nuffnang,blogging tuk buat duit and sume2 tu lah. Juz, masa tuh guna blog tuk personal stuff dengan entry2 yg revolved around my life. Then, xsangka lak ramai jgk yg follow n comment...hehe...tp ada satu masa tuh, Izz stopped blogging. Post pun ala2 kadar je. As a result, ramai plak dah my readers yg lari....haha...(^^)...dah xnmpak muka2 yg selalu comment masa zaman duLu kala....hikhik....xpelah....



Tp, since early of this year, rasa macam nak aktif balek dlm dunia blog nih. Sebab cemburu gak, tetibe ramai bloggers baru. Macam cendawan tumbuh dah!!...haha...Now, tgk ada plak blogger yg leh dpt duit banyak dr blog dorg....wahh....besh ooooo....(^.~)...nie yg naek semangat nak aktif balek nih....hehe....So, kepada semua, mari lah kita aktif sesama ye!!...tinggal2kan lah komen n jgn lupe follow....


Rasa mcm nak jgk berkenalan dgn lebih ramai bloggers. Salah satu cara nak kongsi naikkan traffic kan....hihi....


Ok lah, nak stop...sebab ape??sbb kepala pusing....aiyohhhh...xpelah, dah mmg terbiasa pendam sndiri...tetibe plak kan dpt tau samting....mcm a shocker pun ader....hurm....mngkin Izz salah paham??mngkin....xbaek buruk sangkan kan??



7 comments:

  1. biasa ler tu izz... bila ada citer baru ramai reader...izz pon femous jugak apa.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ~oh~
    thanks sume for da comments....!!
    kk : fames ke??merepek je...haha
    zmah : apakah??..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...