Followers

Friday, December 24, 2010

List Entry Paling Popular


Eherm...
Izz start buat blog kalo xsilap since 2oo8 lagi
time tuh juz update sengal2 je lah...
huhu
then ada terbenti jap
agak lama
then
around November arytuh Izz aktif balik
dis time mmg kaw2 punya gua buat
haha
hampir tiap hari mesty nak post entry baru
sebelom ni page view juz berapa je
skrg naik mendadak dekat 9ribu lebih
(^.^)


Even tak banyak macam blog2 fames lain...
xpolah~
harus bersyukur
menadah tangan ke langit mengucap syukur ke hadrat Ilahi


Oukeyh~
ni senarai list entry paling banyak readers view 





313 pageviews

149

107

103

92

91

91

59

59

10. Pekerja Yang Kurang Ajar!!
54

Ciput je pageview tu...
dibanding ngan blogger popular lain
mmg ketawa terkentut2 dorg tgk pageview Izz
huhu...
xpelah~
(^.~)
thanks to my readers yeah!!!
mmuaaah2....
kalo berjaya,
nnt Izz nak buat contest sikit
tunggguuuu!!!~

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...